Berea de casa

Berea de casa

Am cautat la recomandarea unui prieten, sa scriu un articol despre bere, despre o dieta cu bere prin carti, prin reviste si am gasit in cele din urma o reteta cum poti prepara berea de casa, care este foarte buna. De acum incolo o sa inveti sa iti preprari propria ta bere sanatoasa si gustoasa.

Ai nevoie de 8 litri de apa, 600 g boabe de orz netratat chimic, 600 g boabe de porumb, 20 de conuri de hamei, o lingura de drojdie de bere si 500 g zahar.

Se fierb boabele de orz si de porumb timp de 4 ore, la foc mic. Apoi, se adauga conurile de hamei si se lasa bautura sa fiarba inca 20 de minute. Dupa aceea, se strecoara berea intr-un vas curat si se adauga zaharul. Dupa ce se raceste amestecul se adauga drojdia de bere, amestecand bine ingredientele. Berea rezultata va contine 5% alcool.

Berea trebuie pastrata la rece timp de 2 zile, dupa care se toarna berea in sticle inchise ermetic. In berea de casa poti sa macerezi plante si obti astfel berea medicinala.

Berea de casa  se poate imclude in multe diete sau cure de slabit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: