Carnea de curcan – excelenta in diete sau cure de slabire

Carnea de curcan – excelenta in diete sau cure de slabire

Carnea de curcan ofera o senzatie de satietate si este una din cele mai slabe tipuri de carne. Specialistii recomanda, in cazul unei diete, carnea de curcan.

Peiptul de curcan (fara piele) contine 0,5 g grasimi si doar 110 kcal/100 g, fiind indicat in curele de slabire

Acidul linoleic conjugat este foarte rar intalnit in carnea alba, dar carnea de curcan are in compozitie acest acid, acidul linoleic, fiind o particularitate a acestui tip de carne. Acesta ajuta la mentinerea greutatii in limitele normale. In plus cercetatorii sustin ca are si proprietati anticancerigene. Are un indice de satietate foarte mare, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa consumam multa carne de curcan pentru a ne simti satui.

Se recomanda ca in orice dieta sa consumam cel putin odata pe saptamana carnea de curcan, datorita numarului mic de calorii pe care il are, dar si a numarului mic de grasimi.

In curele de slabire, carnea de curcan trebuie gatita la gratar sau innabusita si nicidecum prajita in ulei, altfer nuimarul de calorii ar creste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: